Skocz do zawartości

[buty] gdzie w Poznaniu?

NuBreed

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam, chciałbym zapytać się forumowiczów z Poznania, czy wiedzą gdzie w naszym mieście jest największy wybór butów SPD. W Skiteam mają kilka par [sidi,specialized] a mnie interesują Shimano. Dlatego szukam miejsca gdzie będzie przynajmniej kilkanaście par różnych butów które będę mógł spokojnie pomierzyć. :thumbsup:

Liczę na odpowiedzi :D

• Mod Team
Napisano

Trochę po herbacie. Jeszcze miesiąc temu duży wybór był w Cykloturze. Mankament że w dwóch sklepach. Mimo końca wyprzedaży chyba wciąż Cyklotur ma największy wybór. Niestety w tym samym rozmiarze kilka modeli to wciąż problem.

Napisano

Dzisiaj byłem po siodełko w MarkowychRowerch [centrum giant franowo] i sprzedawca tez mi poradził udać się do Intersportu.Chyba się tam wybiorę, z drugiej strony Cyklotur ma fajne ceny na obuwie shimano. Interesują mnie modele trekingowe z rzepem MT42 lub bucik MTB M063

• Mod Team
Napisano

Dzisiaj byłem po siodełko w MarkowychRowerch [centrum giant franowo] i sprzedawca tez mi poradził udać się do Intersportu.Chyba się tam wybiorę, z drugiej strony Cyklotur ma fajne ceny na obuwie shimano. Interesują mnie modele trekingowe z rzepem MT42 lub bucik MTB M063

W Intersporcie nędza. Dla nich sezon rowerowy jest zakończony teraz wchodzą narty.W M1 słownie trzy sztuki.

Napisano

Mogę potwierdzić :D pustki Panie oj pustki!

Dzięki, zatem jutro udaję się na przymiarkę na Starołękę. Oby mieli wybór bo będzie z nimi bidnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...