Skocz do zawartości

[Kondycja] Jak wzmocnić kondycje jeżdząc na rowerze?

malcu88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Potrzebuje wskazówek jak jezdzić, że nabrac kondycji, obecnie mam tak fatalna kondycje, że nawet dostaje zadyszki maszerując ciut szybszym krokiem. W moim zyciu cwiczylem tylko 2 lata na silce, ale to bardziej na sile i mase niz na wytrzymalosc, a tak to do żadnego sportu mnie nie ciaglo(cos tam sie pogrywalo czasem w pilke z rególy na bramce :thanks:). Jezdzilem kilka lat temu na rowerze, ale nie byly to duze dystanse i zawsze dosc wolno, tak dla przyjemnosci, wiec teraz w wieku 22 lat forma praktycznie zerowa! chce zmienic moje dotychczasowe motto "sport moj wróg" :P;) od przyszlego sezonu chce duzo jezdzic, żeby zrzucic pare kg i głownie, żeby nabrac kondycji, wiec prosze Was o pomoc i prosze o wskazówki jak zaczac, ile razy w tyg, jakie dystanse itd. Jesli chodzi o bieganie to bedzie mi sie lepiej biegac jak wzmocnie kondyche jezdzac na rowerze? Na 1km mam z 5min 30s ^_^...świnski trucht - spacer :D tak wyglada moj bieg na tysiaka :D zadyszki takiej dostaje podczas biegu juz po kilku metrach, że malo sie nie zapowietrze :D help me! Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...