rybarczyk Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Zapraszam na impresję z ostatniego Langa w Szczawnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyjogurt Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Jak zwykle świetne ujęcia, świetna jakość i świetny montaż. Co prawda jak na mój gust momentami za dużo "migania", ale reszta bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybarczyk Napisano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Jak zwykle świetne ujęcia, świetna jakość i świetny montaż. Co prawda jak na mój gust momentami za dużo "migania", ale reszta bez zarzutu Dziękuję za komentarz! Kwestia "zabiegów formalnych" i tzw. szybkiego montażu, czyli wspomnianego przez Ciebie "migania" zawsze jest dyskusyjna Jedni to lubią, inni nie... Staram się zawsze wypośrodkować ilość i styl tego typu efektów. Zmieniam tempo, aby te efekty jedynie urozmaicały montaż w momentach zmiany rytmu, a nie przeszkadzały w oglądaniu. Ostatnie moje filmy są raczej "impresjami" niż "dokumentami" stąd większa ilość tego typu efektów. Ale mam świadomość, że MY kolarze wolimy czasami spokojniej zobaczyć jak np. zjeżdżają najlepsi lub podglądnąć jaki mają sprzęt? ;P Tutaj rzeczywiście jest to trudne... Z kolei w opiniach osób spoza "branży" zbyt mało pokazuję twarzy, emocji i planów ogólnych, skupiając się raczej na zbliżeniach, sprzęcie i technice jazdy. Każdy ma nieco inne wrażenia - to oczywiste, ale najbardziej mnie cieszy, że opinie są pozytywne, co bardzo mnie do dopinguje do ciągłych eksperymentów, prób nowych ujęć, nowych pomysłów w montażu itp. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia gdzieś na trasie... K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercik1904 Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Świetny film, ekstra ujęcia, muzyczka dobrze dopasowana i super montaż!! Tak samo cała reszta filmów z strony Weroniki ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybarczyk Napisano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Świetny film, ekstra ujęcia, muzyczka dobrze dopasowana i super montaż!! Tak samo cała reszta filmów z strony Weroniki ;] Pozdrawiam )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saniek Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Fajne ujęcia od 2:27 do 2:30 . Zmiany ujęć są moim zdaniem za częste i same ujęcia trwają zbyt krótko. Wolałby jednak film dokumentalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.