Skocz do zawartości

[rower] używany trekking na deore za 1000zł?

patrykp84

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Znajomy zaoferował mi w luźnej rozmowie o rowerach swojego trekkinga z wyposażeniem dodatkowym za 1000zł. Jako że jesteśmy na wyjeździe poza Polską jego żona zrobiła zdjęcia telefonem komórkowym (buehehehe)i wysłała na maila. Wspomniany kolega nie jest pewien dokładnie osprzętu i wielkości ramy - mówi że na deore a rama 19' (mam 185cm wzrostu i chyba będzie za mała, jak myślicie?) - a zdjęcia są marnej jakości (jak widać :) ). Podobno to jest jakiś Kross, po napisie na ramie (React) szukałem go na necie i za cholerę nie mogę znaleźć. Jeżeli ktoś z tych "super" zdjęć zorientuje się co to za sprzęt będę się cieszył:D No i w ogóle co myślicie o takim rowerku za 1000zł (wraz ze wszystkim co na nim zamontowane)?

A oto i zdjęcia:

cdn..

Problem z edycją i ogólnie dodaniem zdjęć.

A oto i zdjęcia:

51d6b82f224f606bm.jpg

58f9e55aa64b6cfcm.jpg

b5d3141c8c352d28m.jpg

c077a8149ed4a0e9m.jpg

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc! Patryk

PS. Podobno kupił nowe opony niedawno do niego Autora za 130 zł sztuka:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.