seker1995 Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Witam! Posiadam Kross'a Street Scrapera 8. Jednak od jego nowości nie posiada on spinki, a w związku z tym, że za niedługo będę go musiał przesmarować, chciałbym od razu ją założyć. Moje pytanie brzmi, jaką mam kupić spinkę, gdyż posiadam piastę shimano alfine i nie wiem jaką spinkę dać do łańcucha, który tam jest?? Dodatkowo, korzystając z tematu, jeszcze spytam jakie polecacie spinki :)
kubek20 Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 to zależy jaki szeroki masz łańcuch, jeśli jest zwykły jak pod 8 biegów (jeśli się nie mylę to 3/32"), lub jednorzędowy. Ja używam spinek accenta i nic złego o nich nie powiem.
seker1995 Napisano 2 Października 2010 Autor Napisano 2 Października 2010 No właśnie nie wiem jaki wchodzi na tą piastę Jednorzędowy oczywiście, bo przerzutki w piaście
1415chris Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Korzystaj z wyszukiwarki, podobnych tematow bylo juz troche, poza tym wypadaloby podac jaki masz lancuch. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.