Skocz do zawartości

[RoweR] Scott Scale 60 - 2010

philip100

Rekomendowane odpowiedzi

Samo dobre szkło nie zrobi dobrego zdjęcia :P

Musiałeś coś siedzieć przy niektórych zdjęciach bo ciężko tak uchwycić kolory i w dodatku te cienie w rogach:P

Żeby nie robić OT, nie ma do czego się przyczepić w rowerze :)

Następny maruda... Rogi są ciemne bo okrągły obiektyw :P

No dobra, było trochę fotoszopa to teraz prosto z puszki :P :

imgp2749s.jpg

EOT.

Propozycje zmian mile widziane.

Zmień... aparat na Canona :P (tak, jestem Canonowcem)

Ha, Wiedziałem... :P hehe, ale jeszcze możesz się nawrócić :P

Do przyszłego sezonu chcę zajechać korbę i heble. Zawsze podobały mi się korby FSA ale jak na razie ich motyw przewodni to czerwony więc dziękuję, nie skorzystam :) .

Juicy Ultimate to strasznie dziwne ustrojstwo, kiedy człowiek myśli że już wszystko ustawił na tip-top okazuje się że coś jednak nie pasuje. Miałem problemy z klockami i dopasowaniem do nich tarcz - nadal jest z tym problem, nie da się jeździć na zbyt wyciętych tarczach bo prędzej czy później klocki (nawet spieki i ceramiki kiedy się dotrą) zaczną "wyczuwać" rzeźbę tarcz i na rowerze zrobi się nieprzyjemnie. Zmieniłem tarczę z przodu na G2 z zestawu ultimate'ów (przekonany że producent wie co działa okej) ale po ułożeniu się klocków dalej czuć rzeźbę tarczy :P . Jedynie na tarczach SLX heble działają perfect ale SLX'y są za ciężkie i jakoś tak mało ...PRO :P

• 2 tygodnie później...

Następny maruda... Rogi są ciemne bo okrągły obiektyw :P

No dobra, było trochę fotoszopa to teraz prosto z puszki B) :

Propozycje zmian mile widziane.

Zmień tło na górskie, Scott na żaglach ?? :rolleyes:;)

Imo jest wystarczająco fajnie, choć może te zaślepki w zaciskach na niebieskie?

Jaki masz do tego bidon?

Co do zdjęć, to były zupełnie ok, choć dowalone winiety ponad miarę ;)

• 1 miesiąc temu...

Rower bajka dawno nie widziałem tak dopracowanego projektu gratuluję

rama scotta bez komentarza wymiata i tyle, marzy mi się taka maszyna w żółtych kolrach czyli scale 70 2010 i tu moje pytanko (może nie doczytałem) jaki rozmiar i ile wazy ta rama

Oj, nie było mnie chwilę... dzięki za miłe komentarze! :)

(...) może te zaślepki w zaciskach na niebieskie?

Jaki masz do tego bidon?

Szukałem ale nie ma niebieskich, chciałem paćnąć sprejem na czarno ale jakoś mnie tak schodzi...

Bidon mało pasuje bo ma żółte wstawki (jakoś się do niego przywiązałem)

isostar_bidon650.jpg

Ale spoko, spoko... czasem wożę w koszyku blue-Powerade :)

(...)moje pytanko (może nie doczytałem) jaki rozmiar i ile wazy ta rama

Rozmiar to "L". Wagi niestety nie znam, musiał bym rozłożyć rower i zważyć bo info na sieci nie ma żadnego (przed sezonem - marzec/kwiecień - będę chciał go całego rozebrać)...

(...)

Ale przewodzik od tylnego hampla to ty jednak chyba trochę masz przykrótki, uważaj na niego.(...)

To tak na zdjęciu tylko wygląda (na 3 zdjęciu od góry strony widać że jest oki) :D

Przy skręceniu kierownicy do oporu, między przewodem a główką sterową jest jeszcze ok. 2cm luzu więc "no fear" :D

Przyznawać się u ilu z Was ten scott wylądował na tapecie? :D

U mnie :icon_redface: , dokładnie ta fotka:

IMGP2576.jpg

Jeszcze raz dzięki za miłe komentarze :icon_confused:

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Oj, nie było mnie chwilę... dzięki za miłe komentarze! :)

Szukałem ale nie ma niebieskich, chciałem paćnąć sprejem na czarno ale jakoś mnie tak schodzi...

Bidon mało pasuje bo ma żółte wstawki (jakoś się do niego przywiązałem)

isostar_bidon650.jpg

Ale spoko, spoko... czasem wożę w koszyku blue-Powerade :)

mam dla Ciebie rozwiązanie problemu z bidonem: isostar

a rowerek klasa, wygląda przebosko, mam tylko wrażenie, że jakbym sobie tak dopieścił projekt to hamowałbym przed każdą kałużą i przed każdą dziurką, górką, krzaczkiem i kamyszkiem aby go broń Boże nie porysować bo w przypadku jakichś uszkodzeń to tylko się usiąść i płakać :bye2:

• 1 miesiąc temu...

Meksyk . Przede wszystkim gratuluje poczucia estetyki, wyczucia z jakim składany był ten rower.

Kiedy zobaczyłem zdjęcie, na którym bajk stoi na krawędzi obetonowanego nabrzeża.... zadrżałem. Nie mógłbym oglądać sceny, na której to wskutek np. podmuchu, rower traci równowagę i wpada do wody. Zamknąłbym oczy.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...