KosteQ Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Samo dobre szkło nie zrobi dobrego zdjęcia Musiałeś coś siedzieć przy niektórych zdjęciach bo ciężko tak uchwycić kolory i w dodatku te cienie w rogach:P Żeby nie robić OT, nie ma do czego się przyczepić w rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Samo dobre szkło nie zrobi dobrego zdjęcia Musiałeś coś siedzieć przy niektórych zdjęciach bo ciężko tak uchwycić kolory i w dodatku te cienie w rogach:P Żeby nie robić OT, nie ma do czego się przyczepić w rowerze Następny maruda... Rogi są ciemne bo okrągły obiektyw No dobra, było trochę fotoszopa to teraz prosto z puszki : EOT. Propozycje zmian mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Zmień... aparat na Canona (tak, jestem Canonowcem) a tak na serio to już chyba reszta zmian w rowerze wiąże się z większym wydatkiem, np. korba na FSA, chociaż być może by nie pasowała kolorystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Zmień... aparat na Canona (tak, jestem Canonowcem) Ha, Wiedziałem... hehe, ale jeszcze możesz się nawrócić Do przyszłego sezonu chcę zajechać korbę i heble. Zawsze podobały mi się korby FSA ale jak na razie ich motyw przewodni to czerwony więc dziękuję, nie skorzystam . Juicy Ultimate to strasznie dziwne ustrojstwo, kiedy człowiek myśli że już wszystko ustawił na tip-top okazuje się że coś jednak nie pasuje. Miałem problemy z klockami i dopasowaniem do nich tarcz - nadal jest z tym problem, nie da się jeździć na zbyt wyciętych tarczach bo prędzej czy później klocki (nawet spieki i ceramiki kiedy się dotrą) zaczną "wyczuwać" rzeźbę tarcz i na rowerze zrobi się nieprzyjemnie. Zmieniłem tarczę z przodu na G2 z zestawu ultimate'ów (przekonany że producent wie co działa okej) ale po ułożeniu się klocków dalej czuć rzeźbę tarczy . Jedynie na tarczach SLX heble działają perfect ale SLX'y są za ciężkie i jakoś tak mało ...PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Następny maruda... Rogi są ciemne bo okrągły obiektyw No dobra, było trochę fotoszopa to teraz prosto z puszki : Propozycje zmian mile widziane. Zmień tło na górskie, Scott na żaglach ?? Imo jest wystarczająco fajnie, choć może te zaślepki w zaciskach na niebieskie? Jaki masz do tego bidon? Co do zdjęć, to były zupełnie ok, choć dowalone winiety ponad miarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolais Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Rower bajka dawno nie widziałem tak dopracowanego projektu gratuluję rama scotta bez komentarza wymiata i tyle, marzy mi się taka maszyna w żółtych kolrach czyli scale 70 2010 i tu moje pytanko (może nie doczytałem) jaki rozmiar i ile wazy ta rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Rower warty grzechu... Ale przewodzik od tylnego hampla to ty jednak chyba trochę masz przykrótki, uważaj na niego. BTW. Ładne zdjecia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Przyznawać się u ilu z Was ten scott wylądował na tapecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Rower zabija swoim wyglądem, po prostu poezja. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Oj, nie było mnie chwilę... dzięki za miłe komentarze! (...) może te zaślepki w zaciskach na niebieskie? Jaki masz do tego bidon? Szukałem ale nie ma niebieskich, chciałem paćnąć sprejem na czarno ale jakoś mnie tak schodzi... Bidon mało pasuje bo ma żółte wstawki (jakoś się do niego przywiązałem) Ale spoko, spoko... czasem wożę w koszyku blue-Powerade (...)moje pytanko (może nie doczytałem) jaki rozmiar i ile wazy ta rama Rozmiar to "L". Wagi niestety nie znam, musiał bym rozłożyć rower i zważyć bo info na sieci nie ma żadnego (przed sezonem - marzec/kwiecień - będę chciał go całego rozebrać)... (...) Ale przewodzik od tylnego hampla to ty jednak chyba trochę masz przykrótki, uważaj na niego.(...) To tak na zdjęciu tylko wygląda (na 3 zdjęciu od góry strony widać że jest oki) Przy skręceniu kierownicy do oporu, między przewodem a główką sterową jest jeszcze ok. 2cm luzu więc "no fear" Przyznawać się u ilu z Was ten scott wylądował na tapecie? U mnie , dokładnie ta fotka: Jeszcze raz dzięki za miłe komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Zdjęcia naprawdę super!!! rower jeszcze lepszy od zdjęć, dołączam się do wszystkich: rower super wygląda!!! bardzo bardzo fajnie dopasowane kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekjunior Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Muszę przyznać że dawno tak pięknego roweru nie widziałem:) gratuluje i zazdroszczę właścicielowi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Najładniejszy rower jaki na tym forum widziałem! Po prostu... marzenie. :wub: :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolais Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mam pytanie odnośnie sztycy jaka długość i jaka średnica?? pz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 350mm / 31.6mm, dokładnie taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugz Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Oj, nie było mnie chwilę... dzięki za miłe komentarze! Szukałem ale nie ma niebieskich, chciałem paćnąć sprejem na czarno ale jakoś mnie tak schodzi... Bidon mało pasuje bo ma żółte wstawki (jakoś się do niego przywiązałem) Ale spoko, spoko... czasem wożę w koszyku blue-Powerade mam dla Ciebie rozwiązanie problemu z bidonem: isostar a rowerek klasa, wygląda przebosko, mam tylko wrażenie, że jakbym sobie tak dopieścił projekt to hamowałbym przed każdą kałużą i przed każdą dziurką, górką, krzaczkiem i kamyszkiem aby go broń Boże nie porysować bo w przypadku jakichś uszkodzeń to tylko się usiąść i płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 1. Idzie na tapetę xD 2. Właśnie miałem sobie składać rower... $D Tylko nie chcę carbonu... istnieją takie ramki alu?;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 To jest alu : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 chyba że... bo na 2011 są carbonowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugz Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 chyba że... bo na 2011 są carbonowe. 80, 70, 60, 50, 40 to alu 35, 30, 20 i wyżej to carbon ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robinio Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam, Zarejestrowałem się głównie po to, aby wyrazić swój zachwyt nad tym rowerkiem. Jest po prostu super. Sam chciałbym mieć taki sam. Gratuluję. Po prostu jestem pod wrażeniem, zakochałem się w nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemo Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Meksyk . Przede wszystkim gratuluje poczucia estetyki, wyczucia z jakim składany był ten rower. Kiedy zobaczyłem zdjęcie, na którym bajk stoi na krawędzi obetonowanego nabrzeża.... zadrżałem. Nie mógłbym oglądać sceny, na której to wskutek np. podmuchu, rower traci równowagę i wpada do wody. Zamknąłbym oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzięki, jeszcze raz Ktoś prosił o foto z jakimś lepszym tłem- Sezon rowerowy w pełni, więc i o lepszą fotkę łatwiej (Po kliku większe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jezusie Nazareński , rower jak z bajki , Matko Boska Przenajświętsza. Za takie zjdęcia powinni karać więzieniem za zabójstwo , Ja tutaj prawie zawału dostałem.. Oczy mam szeroooko otwarte i pożądam więcej zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (...) pożądam więcej zdjęć. Sprzęt foto trochę ciąży więc bardzo sporadycznie targam go ze sobą na rowerze . Ale oczywiście jeśli coś będę miał to zapodam... . Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.