dominixon1300 Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Witam mam do kupienia pewnie rower firmy Vortex ? Co o tych rowerach myślicie ? widze ze bardzo mało jest ich W polsce mało . Rower ten jest przywieziony Z niemiec jest to rower damski, amortyzator z przodu , hamulec przedni, hamulec drugi na pedała, piasta 7 biegowa , co o tym myslicie rower jest prawie nowy cena to 700 zł
Toluz Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Jakieś zdjęcie? Marka Vortex kojarzy mi się z rowerami sprzedawanymi w markecie(real) z napisem na ramie : 'Vortex' właśnie.
Miecho87 Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Generalnie jw. - zdjęcia albo coś. Generalnie jeśli jest w dobrym stanie to może się całkiem opłacać za te pieniądze. I istnieje firma trochę poważniejsza z taką marką - strona.
ukaniex Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 A mi ze sprzętem którego już nie produkują, a który 10 lat temu kosztował naście tysięcy i robił np. rowery dla Porsche.
moojmisiu Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Jakieś zdjęcie? Marka Vortex kojarzy mi się z rowerami sprzedawanymi w markecie(real) z napisem na ramie : 'Vortex' właśnie. http://www.vortexbikes.com/products.html
Miecho87 Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 A widzisz tam taki jak opisany przez autora?
moojmisiu Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 A widzisz tam taki jak opisany przez autora? A widzisz, do którego posta się odnoszę?
Toluz Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Panowie,spokojnie . A ja po prostu napisałem swoje pierwsze skojarzenie co do tej nazwy .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.