ukaniex Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Czy byłaby możliwość stworzenia wersji mobilnej?
Schwefel Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Jest skin lo-fi, który z powodzeniem wykorzystuję w komórce.
Root Admin Mieciu Napisano 30 Września 2010 Root Admin Napisano 30 Września 2010 będzie wersja typowo mobilna..
ukaniex Napisano 6 Października 2010 Autor Napisano 6 Października 2010 Kiedy jej można się spodziewać? Wersja lo-fi to marna alternatywa przynajmniej dla mojego telefonu.
1415chris Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Normalna wersja dziala na moim telefonie jak na pc
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Października 2010 Mod Team Napisano 7 Października 2010 Ale pewnie najwygodniejsze to nie jest
1415chris Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Przy 4" wyswietlaczu jest prawie jak na kompie
ukaniex Napisano 8 Października 2010 Autor Napisano 8 Października 2010 Dysponuję tylko 3.2" zatem już nie pracuję w tak komfortowych warunkach. Poza tym żadna z witryn nonmobile nie jest ergonomiczna w przeglądaniu na telefonie.
Schwefel Napisano 8 Października 2010 Napisano 8 Października 2010 To masz o 0,2" większy wyświetlacz ode mnie i jeszcze narzekasz? Przy rozdziałce 800px w pionie strona idealnie wygląda, więc dalej nie rozumiem narzekań.
ukaniex Napisano 8 Października 2010 Autor Napisano 8 Października 2010 To ile masz wzrostu skoro mam większy wyświetlacz o 0.2" od Ciebie... A nie pomyślałeś (przez czysty przypadek) o możliwości zróżnicowania rozdzielczości pomiędzy różnymi telefonami? Dysponuję HTC Magic który ma rozdzielczość pionową 480p.
1415chris Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 To robi spora roznice, tez mam 480 ale poziomo Na takich kombajnach 800x480 zupelnie nie ma potrzeby kozystania z wersji mobilnych IMO. Ale jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo w przypadku naszej strony.
ukaniex Napisano 9 Października 2010 Autor Napisano 9 Października 2010 Jeżeli mogę coś doradzić to istnieje program TapaTalk gdzie jest wiele mobilnych wersji for internetowych moglibyście pomyśleć o zaaplikowaniu forum do owego programu; TapaTalk jest obsługiwana przez najpopularniejsze systemu czyli RIM, iOS, Android, Symbian http://www.tapatalk.com/ ;nie obsługuje jedynie BADA. To była tylko sugestia osobiście wolę poziom przeglądarki. :-) Niestety już nie mogłem edytować posta... Zamieszczam parę screenów z widoku wyświetlacza telefonu. Oto screeny z widoku strony: - wertykalnie; wersja Red Basic - horyzontalnie - horyzontalnie; wersja Bot Skin (w wersji destkop nie istnieje taka ) Jak widać bez powiększenia strony się nie obędzie, powiększając stronę staje się Ona nieergonomiczna.
flubi Napisano 15 Listopada 2010 Napisano 15 Listopada 2010 Z całych sił popieram propozycję aktywowania TAPATALK na tym forum. Czytanie i pisanie postów ze smatrfonów jest wtedy superwygodne. A ponieważ ta zmiana nic nie kosztuje, a forum jest kompatybilne (IPB) to czego więcej trzeba?
Schwefel Napisano 16 Listopada 2010 Napisano 16 Listopada 2010 Jest już skin mobile, więc dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.