Skocz do zawartości

[Rower] Trzy rowery do wyboru, który najlepszy?

mrmial

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę z kolarstwem i chcę kupić szosówkę, mam 3 rowery do wyboru i prosiłbym aby wybrać spośród nich najlepszy osprzętowo:

1.Rower szosowy marki SWF HEIDEMANN, rama 22"( rura podsiodłowa do konca 56cm)chromomolibdenowa, koła 28" alu 2-komorowe wzmacniane obrecze WEINEMANN, osprzet w wiekszosci Shimano 105, 600. 400zł

2.Rower szosowy marki RALEIGH, rama 23,5" wzmacniana REYNOLDS 501 , koła 28" alu 2-komorowe wzmacniane obręcze tył Rigida, przód Alesa, osprzet w wiekszosci EXAGE. korby biopace profesional. 400zł

3.Rower szosowy marki PEUGEOT, rama 22,5" PEUGEOT Carbolite , koła 28" alu 2-komorowe obrecze, przerzutka tył SASCH, przód Simplex. 400zł

Opisy są skopiowane z aukcji allegro i nie sprawdzałem czy nie zawierają błędów, jeśli będe kupował któryś z nich pojadę po niego osobiście i go wypróbuje ponieważ jeden sprzedawca sprzedaje te trzy rowery i mieszka 20km ode mnie. Prosiłbym aby poustawiać je w kolejności od najlepszego do najgorszego. Prosiłbym o możliwie szybką odpowiedź ponieważ jutro jadę po któryś z nich. Z góry dziękuje.

• Mod Team
Napisano

Ja osobiście wybrał bym 2 propozycje ze wzgledu na rame i osprzet. Ale widze masz rzut beretem to podjedź do przeworska i przejedź sie kazdym i sam wybierz. Nawet chyba wiem gdzie to jest bo chyba tam raz byłem :036:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...