ahmedsaid Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Witam . Wiecie gdzie można w warszawie kupić złotą spinkę SRAM'a - najlepiej na pradze południe? Odwiedziłem już 4 sklepy rowerowe i nigdzie nie mieli
ukaniex Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Byłeś u Marcela http://marceli.waw.pl/kontakt ?
Mod Team safian Napisano 29 Września 2010 Mod Team Napisano 29 Września 2010 Na Nowowiejską jedź, tam masz cyklopa, profibike i chyba coś jeszcze obok siebie, w którymś powinni mieć
ahmedsaid Napisano 29 Września 2010 Autor Napisano 29 Września 2010 Byłem u Marcela ale u tego na gocławiu , odwiedziłem gianta na samolotowej , sklep na ostrobramskiej i GoSport. Niedługo tam zajrzę , dziękuje
Patryke Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Ja dorwałem złotą spinkę w sklepie rowerowym na rogu Obozowej i Ciołka. Bynajmniej nie u Szurkowskiego (ale tam też można spróbować) tylko w sklepie który ma siedzibę od Obozowej. Dokładnej nazwy nie pamiętam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.