ahmedsaid Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam . Wiecie gdzie można w warszawie kupić złotą spinkę SRAM'a - najlepiej na pradze południe? Odwiedziłem już 4 sklepy rowerowe i nigdzie nie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Byłeś u Marcela http://marceli.waw.pl/kontakt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Na Nowowiejską jedź, tam masz cyklopa, profibike i chyba coś jeszcze obok siebie, w którymś powinni mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Byłem u Marcela ale u tego na gocławiu , odwiedziłem gianta na samolotowej , sklep na ostrobramskiej i GoSport. Niedługo tam zajrzę , dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja dorwałem złotą spinkę w sklepie rowerowym na rogu Obozowej i Ciołka. Bynajmniej nie u Szurkowskiego (ale tam też można spróbować) tylko w sklepie który ma siedzibę od Obozowej. Dokładnej nazwy nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.