zyrafa Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Cześć, są w podobnej cenie tylko że: 2010 - ma Darta 3 i tarcze 2009 - ma Torę i V-ki Z jednej strony hamulce tarczowe to przyszłość, z drugiej strony Tora. Wasze opinie? Pozdr. Żyrafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 2010 - ma Darta 3 i tarcze2009 - ma Torę i V-ki 2010 ma xcm-a i tarcze lub V-ki 2009 ma xcr-a lo i tarcze 2008 ma darta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 co do v'ek zawsze możesz założyć tarcze mechaniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 2010 ma xcm-a i tarcze lub V-ki2009 ma xcr-a lo i tarcze 2008 ma darta 3 sorki pomyliło się z lvl a2 Ja brałbym wersje z torą. Zawsze można za jakiś czas wymienić na tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyrafa Napisano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Coś kolego pomyliłeś. Jest tak jak napisałem i dlatego pytam. A tarczom mechanicznym dziękuję Pozdr. Żyrafa Hej, nie zauważyłem że zorientowałeś się w pomyłce. Przepraszam i dzięki za radę. Pozdr. Żyrafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A6 ma zawsze tarcze hydrauliczne (chyba że V-ki), nigdy mechaniczne. Piasty w A6 wersja V-brake ma piasty pod które nie da się założyć tarczy, więc ewentualne przejście z V-ek do tarcz będzie się wiązać z zakupem nowych piast i ponownym zaplataniem kół. Radzę się dobrze zastanowić na czym Ci bardziej zależy i co zamierzasz później robić z tym rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 jesli tora nie jest powietrzna to wielkiej roznicy wzgledem darta3 nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Coś kolego pomyliłeś. Jest tak jak napisałem i dlatego pytam. A tarczom mechanicznym dziękuję Pozdr. Żyrafa Hej, nie zauważyłem że zorientowałeś się w pomyłce. Przepraszam i dzięki za radę. Pozdr. Żyrafa nie bo nie ? czy jakieś konkretne uzasadnienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.