Skocz do zawartości

[Rower] Dual do 3000PLN

TriggaHappy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Przymierzam sie do zakupu roweru. Interesuje mnie cos typu dual, niskie siodelko ale bez przesady, amor na przód i zależy mi aby był to solidny i porządny bajk. Co polecacie do 2500 ewentualnie do 3000 ? Zainteresowal mnie kross sign 17", a dzisiaj znalazlem takiego bajka Northtec blade http://allegro.pl/rower-dual-northtec-blade-hydraulika-promocja-i1236759536.html#gallery

i bardziej skłaniam sie właśnie ku niemu. Nie wiem tylko jak to jest teraz z wymiarami. Czy bedzie na mnie dobry ? 186 wzrostu i 95 wagi. Nie ogarniam teraz tych wymiarów ram i kół bo zupełnie wypadlem z tematu rowerów- 4 lata temu smigalem na wyczynowych bmx-ach i mialem wypadek, od tamtego czasu nie wsiadlem na rower i sporo przytylem, teraz chcialbym kupic nowy bajk zeby byl gotowy na nastepny sezon i chcialbym zeby byl dobry do jakiegos lekkiego szalenstwa typu skakanie po murkach itp bo to mnie kreci ale i rowniez do normalnej jazdy po parku. Tak wiec co sadzicie o blade i czy bedzie na mnie dobry ? Oczywiście jestem otwarty na inne propozycje i sugestie. z góry dzieki wielkie. pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...