nigg Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Od pewnego czasu myślę o zakupie amortyzatora (do roweru xc), czekałem na zakończenie sezonu (aby ceny nieco opadły) i znalazłem coś dość ciekawego za dobrą kasę: http://smoksport.pl/amortyzatory/3-marzocchi-corsa-air-lockout.html. Natomiast mam wątpliwości co do tego sklepu - zdaje się, że jest nowy. Troszkę szukałem i znalazłem, że z tym samym logo działa ktoś na Allegro i ma dobre komentarze. Mam pytanie czy ktoś może kojarzy tego użytkownika z Allegro albo u niego coś kupował ? P.S. Ewentualnie jeżeli możecie polecić jakiś innym amoror do amatorskiego xc w tej cenie to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Sklep jak najbardziej w porządku . Planowałem kupić od nich ramę wiec popytałem tu i tam co o nich sadzą i żadnych złych opinii nie usłyszałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigg Napisano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Dzieki za info. Jak się zdecyduje to dam znać czy smok jest warty polecenia. Pewnie jakoś za tydzien bo zdaje się, że będę w Krakowie i odbiorę osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Sklep jak najbardziej wporządku, kupiłem u nich ramę cube ams wls z używanym damperem. Okazało później że damper miał strzelony propedal, wysłałem go do nich i po kilku dniach dostałem naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigg Napisano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2010 kupiłem amora, wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Razem z kolegami kupiliśmy 3 ramy w tym sklepie, zero zastrzeżeń, wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 można wiedzieć jakie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ghost AMR 9500, Ghost ERT 9000, Cube Stereo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.