robsonus Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam. Otoz mam problem niemam jak wyciagnac suport;/ i tu moje pytanie jaki to jest suport isis czy octalink? Bo juz niewiem jaki klucz mam kupic do zrobienia jego? oto foto suportu: http://img178.imageshack.us/i/suport.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Korba Shimano = Octalink. Inni producenci = ISIS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robsonus Napisano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wiec teraz mam pytanie. BO chcem chcę zrobic jemu przerzutki z przodu dwu rzędowe dwurzędowe , i tu pytanie jaki napinacz mozna kupic do takiego czegos? bo widzialem pod single specjalne jakies z dwoma zebatkami napinacze, takiz ? jedna zebatką też zda egzamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wiec teraz mam pytanie. BO chcem zrobic jemu przerzutki z przodu dwu rzędowe Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. To nawet nie jest po polskiemu już. Podobnież napinacze do napedów 2x działają całkiem znośnie - tak twierdzil jeden użytkownik tego systemu. Poszukaj opinii w sieci. ale generalnie to bardzo mało osób na czymś takim jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.