Skocz do zawartości

[rama] Wgniecenie ramy

mty3

Jak naprawić tego wgniota ??  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak naprawi? wgniota??

• pobi? m?otkiem
    • czy pomy?le? o nowej ramie
  2. 2. Co robi? je?li strzela w korbie??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój rower ma wgniota przez 360 spain taki jeden go zrobił udał mu się a metal nie wytrzymał i wgniótł się. :angry2::D Co mam robić na gwarancji mi go nie przyjęli tylko zamalowali pęknięty lakier. :down::)

co robić?? Tu macie zdjęcie:

post-134034-1285600339,82_thumb.jpg

post-134034-1285600472,51_thumb.jpg

W dniu 27.09.2010 o 15:24, mty3 napisał:

Mój rower ma wgniota przez 360 spain taki jeden go zrobił udał mu się a metal nie wytrzymał i wgniótł się. :angry2::D Co mam robić na gwarancji mi go nie przyjęli tylko zamalowali pęknięty lakier. :down::wallbash:

co robić?? Tu macie zdjęcie:

post-134034-1285600339,82_thumb.jpg

post-134034-1285600472,51_thumb.jpg

prosze o odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.