Kamil515 Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam. We Włoszech na zawodach skasowałem swoje przednie koło. Pogiąłem je strasznie. Pierwszy plan to taki, że oddam je do Roberta Banacha, aby mi je wycentrował. Jeżeli się nie uda to kupie obręcz za 40 zł ( musiałbym zmieniać szprychy ? ) i dokończę na niej sezon, a potem kupię gotowe koła w granicach 1300zł max. Zależy mi na niskiej wadze, długim kręceniu i systemie bezdętkowym. Na bikestacji zobaczyłem złożone już koła. Chciałbym was zapytać, czy są wartę swojej ceny jak na tą wagę ( 616g przód i 766g tył ) http://www.sklep.bik...roducts_id=5474 Inne propozycje to składane koła ( Novatec 711, DT revo, nyple DT alu i obręcze macic 717, ale to już 1580g za 1000zł ). Moje teraźniejsze koła ważą 2024g, więc zszedłbym z masy ogromnie...zwłaszcza na tym komplecie za 1300zł z bikestacji. Moja waga to 60 - 62 kg. Pierwszy odszedł w przedbiegach, bo zobaczyłem, że obręcz jest pęknięta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooki Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam Czy kupiłeś te koła? Też się do nich przymierzam, także jestem ciekaw opinii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Niestety. Kupiłem fulcrumy red metale 5, ponieważ była bardzo atrakcyjna cena. Za te koła musiałbym zapłacić ok. 1200zł ( fulcrumy - 560zł ). Co prawda to 400g różnicy w wadze, ale przeżyje Fulcrumy sprawują się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waler Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Te kola z #1 postu to sa bezdętkowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.