kundello Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam, zrobiłem kilka zdjęć i nie wiem gdzie je dać, więc podaję tutaj galerię Galeria Musze powiedzieć że impreza z wielką pompą... Nie startowałem jak wielu, chyba dlatego że wolałbym wydać troszkę mniej na objechanie znanych mi terenów;) Pojechałem za to rowerem za grupą, skąd robiłem zdjęcia. Dużo nie wyszło, bo robione z jazdy. Jeśli ktoś znajdzie siebie to bedzie miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aretzky Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ciekawe czy tez sie zgubiles na koncowce trasy . jestem ciekaw ilu pogubilo sie w miescie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nie zgubiłem sie, bo jechałem na skróty:D przecież nie startowałem, a chciałem zrobić zdjęcia. Końcówkę sobie odpuściłem, bo była nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamileq Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Końcówka była fajna. Serpentynki plus tor motocrossowy. Polecam. Jest już galeria zdjęć na stronie Stowarzyszenia rzeszowskich rowerzystów - Rowery.Rzeszow.Pl. Zdjęcia kilkudziesięciu zawodników z punktu na trasie - przed kościółkiem na Magdalence (2 bufet). http://www.rowery.rzeszow.pl zakładka Galeria Multimediów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toivlas Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Pytanie - w Rzeszowie, w miasteczku zawodów rozdawana była gazetka Skandii - czy ktoś może mi zeskanować, lub zrobić zdjęcie pierwszej strony? Tak się stało, że jest tam moje zdjęcie, a mój egzemplarz gazetki się gdzieś zapodział... Pamiątkę bym miał ze Skandii, na której już więcej nie mam zamiaru się pojawiać.. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam, zrobiłem kilka zdjęć i nie wiem gdzie je dać, więc podaję tutaj galerię Galeria Musze powiedzieć że impreza z wielką pompą... Nie startowałem jak wielu, chyba dlatego że wolałbym wydać troszkę mniej na objechanie znanych mi terenów;) Pojechałem za to rowerem za grupą, skąd robiłem zdjęcia. Dużo nie wyszło, bo robione z jazdy. Jeśli ktoś znajdzie siebie to bedzie miło. super dzieki znalazłem jedyne zdjecie mojego syna na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.