Skocz do zawartości

[Skandia] Rzeszów - finał (mała galeria)

kundello

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, zrobiłem kilka zdjęć i nie wiem gdzie je dać, więc podaję tutaj galerię

Galeria

Musze powiedzieć że impreza z wielką pompą... Nie startowałem jak wielu, chyba dlatego że wolałbym wydać troszkę mniej na objechanie znanych mi terenów;) Pojechałem za to rowerem za grupą, skąd robiłem zdjęcia. Dużo nie wyszło, bo robione z jazdy.

Jeśli ktoś znajdzie siebie to bedzie miło.

Napisano

Końcówka była fajna. Serpentynki plus tor motocrossowy. Polecam.

Jest już galeria zdjęć na stronie Stowarzyszenia rzeszowskich rowerzystów - Rowery.Rzeszow.Pl. Zdjęcia kilkudziesięciu zawodników z punktu na trasie - przed kościółkiem na Magdalence (2 bufet).

http://www.rowery.rzeszow.pl zakładka Galeria Multimediów

Napisano

Pytanie - w Rzeszowie, w miasteczku zawodów rozdawana była gazetka Skandii - czy ktoś może mi zeskanować, lub zrobić zdjęcie pierwszej strony? Tak się stało, że jest tam moje zdjęcie, a mój egzemplarz gazetki się gdzieś zapodział...

Pamiątkę bym miał ze Skandii, na której już więcej nie mam zamiaru się pojawiać..

Z góry dzięki :icon_wink:

Napisano

Witam, zrobiłem kilka zdjęć i nie wiem gdzie je dać, więc podaję tutaj galerię

Galeria

Musze powiedzieć że impreza z wielką pompą... Nie startowałem jak wielu, chyba dlatego że wolałbym wydać troszkę mniej na objechanie znanych mi terenów;) Pojechałem za to rowerem za grupą, skąd robiłem zdjęcia. Dużo nie wyszło, bo robione z jazdy.

Jeśli ktoś znajdzie siebie to bedzie miło.

super

dzieki

znalazłem jedyne zdjecie mojego syna na trasie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...