Skocz do zawartości

[rower] do 4000zl do enduro

malcu88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Chciałbym kupić rower do enduro do 4000zl, ewentualnie budzet może byc ciut większy ze 100 czy 200zl jeśli zajdzie taka potrzeba. Mam 186cm wzrostu i waże około 100kg. Nie ma byc to jakis super profesionalny sprzet tylko jakis taki w miare ogarniety. Interesuje mnie ten model - Kross Crime 3: http://www.salon-rowerowy.pl/rower-kross-crime-2010-p-118.html Gdybyście mieli kupowac teraz kupili byście tego, czy moze jakis inny w podobnej cenie?

Napisano

Mierzyłem noge 88cm wiec wychodzi na to, że 19 cali rama. Wiec poleccie mi jakis rower powiecmy do 4500 zl max do enduro. Chciałbym mieć hamulce tarczowe hydrauliczne, rame z amorem, dobry amor z przodu. Hmmm czekam na wasze propozycje, aaa i najlepiej nowy.

Napisano

Od siebie i z własnego doświadczenia polecałbym ci poszukać rowerków używanych w dobrym stanie na allegro czasem trafiają się naprawde okazje a kupisz lepszy sprzę niż nowy ze sklepu za tą samą cene.

Napisano

Możesz rozglądnąć się za Poisonami, np. Arsen AM. Ceny bardzo przyzwoite i jakosć też dobra. Do tego ja polecam Mongoose Teocali elite wersję z 2009 Mud Serwis katalogowo sprzedaje za 4 tys ale pewnie można sporo utargować.Niestety została już tylko wersja damska... http://www.mudserwis.com/mongoose-teocali-elite-woman-2008-p-333.html

Ogólnie polecam Ci szukać w dużych sklepach końcówek z poprzednich sezonów. Ceny potrafią zaskoczyć niestety takich okazji nie ma dużo.

Napisano

Hmmm w sumie to rower będe chciał kupić na początku przyszłego roku(do grudnia powinienem juz uzbierać kase, ale na zime raczej nie potrzebny mi rower) wiec pewnie duzo sie zmieni jeszcze moze ceny pojda w dół jak sądzicie? Kiedy w ogóle jest najlepsza pora na kupno roweru?

Napisano

Nie ma w zasadzie najlepszych okresow. Chociaz jesli chodzi o rower nowy, to na pewno najtaniej jest po sezonie, ale ciezko jest wtedy znalezc odpowiedni rozmiar dla siebie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...