Opal Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam serdecznie, Poszukuję pewnego modelu marki Bulls, niestety w necie bardzo ciężko namierzyć warszawskie, bądź mazowieckie sklepy gdzie można by dostać rowery tej marki. Czy ktoś z użytkowników zna adresy sklepów na w Warszawie, na Mazowszu lub w pobliżu gdzie można by dostać rowery tej marki i odbyć jazdy próbne? Wszelka pomoc mile widziana, bardzo mi zależy P.S. Te adresy zostały już przeze mnie sprawdzone, niestety nie posiadają tu interesującego mnie modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 jakiś miesiąc temu krakowski mudserwis na swojej stronie oferował rowerki byków ale od jakiegos czasu brak dostepności . moze skontaktuj sie z nimi bo i tak mieli zazwyczej wysyłke free , moze coś pomogą. też byłem zainteresowany pewnym modelem i czekałem na wyprzedaże jesienne a teraz mam wielki znak zapytania . jak znajde czas to podjade do nich na sklep na tygodniu i moze coś sie dowiem odnośnie dystrybucji w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opal Napisano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ok, dzięki wielki za pomoc. Zadzwonię tam niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Jak czegoś nie pokręciłem, to rowery tej marki sprzedaje: http://www.sportsklep.com/shop.php?a=lista_prod&sa=c&categorie=972&id_overcat=930 Mieszczą się przy Żelaznej w W-wie. Kupuję tam akurat odzież Endury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.