kubaszwiecLBK Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam! Czy jeżeli miałem kasetę 8 i niedługo będę wymieniac na 9 to muszę wymienic piastę? Z góry dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBike Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Nie nie musisz . Jeżeli byś zmieniał z 7 na 8 lub 9 to wtedy tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszwiecLBK Napisano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Aha ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Zaraz, zaraz to zależy czy piasta jest pod 9, bo ja wcześniej miałem piaste pod 8 i 9 mi nie wchodziła. To więc zależy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBike Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Tzn. wydaje mi sie ze nie bedzie potrzeby wymiany piasty bo 8 i 9 mają taką samą szerokosc tylko ze zębatki sa ciasniej osadzone (jeżeli sie myle prosze mnie poprawic) i wtedy gdy zalozysz 9 to odrazu lancuch do tego dedykowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enussss Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 nie musisz wymieniac piasty:) mtbike dobrze mowisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Oj to przepraszam mój błąd Ale kiedyś na starych kołach, jak chciałem wymienić kasetę z 8 na 9-rzędową to gościu powiedział mi że trzeba wymienić piastę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Oj to przepraszam mój błąd Ale kiedyś na starych kołach, jak chciałem wymienić kasetę z 8 na 9-rzędową to gościu powiedział mi że trzeba wymienić piastę pozdrawiam No to walnął ciebie w rogi, no chyba ze piasta dokonała żywota i to było powodem wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.