Skocz do zawartości

[pompka]co2 sigma aero jet

kubaszwiecLBK

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

link nie działa, ja 16 gramowy nabój wykorzystuje do napompowania conti RK 2.2 a nawet starczyło mi na dopompowanie reby na wyścigu

• 3 miesiące temu...
Napisano

jasskulainen, tylko 16-ki standardowe naboje 12-g są za małe... Poszukaj pompki BETO albo zefala tam pasują 12g tylko wtedy trzeba liczyć 1,5 naboju na dobre napompowanie opony - tak naprawdę to z 16g jest podobnie :D

• 4 tygodnie później...
Napisano

z nabojem i mocowaniem waży 147g. wymiaru Ci teraz nie podam ale jak na pompke CO2 to jest spora. często jest to poprostu zaworek dokręcany do naboju-tu jest cała zabudowana.

Napisano

z tego co czytałem opienie użytkowników pompką na CO2 to pompowanie trochę "kulawe" i nie da rady napompować ciśnienia jakiego by sie oczekiwało,

Napisano

z tego co czytałem opienie użytkowników pompką na CO2 to pompowanie trochę "kulawe" i nie da rady napompować ciśnienia jakiego by sie oczekiwało,

Też spotkałem się z taką opinią, z reguły potem jeszcze dobijają do porządnego ciśnienia pompką. Zresztą kilka lat temu jak Paweł Urbańczyk ścigał się na Introvercie miał taka pompkę jak na zdjęciu :icon_wink:

introvert3.jpg

Napisano

Dostałem tę pompkę z rowerem ale do tej pory nie umiem nią pompowaćwallbash.gif Wymiary pompki podam jutro bo po pierwsze muszę ją znaleźć a po drugie nie chce mi się teraz schodzić do piwnicy :P Bez naboju jest bardzo lekka, ale z nabojem też nie jest ciężka :)

Jej dokładna waga to 147g (pompka + pełny nabój) z tym, że waga samego naboju 16g CO2 to ok. 66g

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...