Terminator3 Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 Cześć wam mam pytanie do tychczas amortyzator za kazdym razem jak jechalem dawalem na niego olej wazelinowy po jezdzie dokladnie wycieralem amortyzator czy dobrze to robiew czy tak powinienem robic co o tym myslicie ?? W sklepie powiedzieli mi zebym tym smarowal ale nei wiem co jaki czas ...
Terminator3 Napisano 25 Września 2010 Autor Napisano 25 Września 2010 Co ile mam uzywac brunoxa ??? Czy uzywajac tego oleju wazelinowego nie uszkodzilem amorka ?>??
transferaza Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 najlepiej co jazde. raczej nie ale to rst a nie mam miłych wspomnień z tymi amortyzatorami
Toluz Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 Brunoxa najlepiej używać co jazdę Amor wtedy staje się miekszy i troche bardziej czulszy.Nie do końca wiem co to jest ten olej wazelinowy ale raczej nie ma szans uszkodzić amorka czymś takim .Niektórzy zalewali amorki kujawskim i nadal żyją. Pozdrawiam
kubek20 Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Wg. mnie nie ma sensu kupowac do luncza brunoxa, na tym oleju też amorki bardzo fajnie działają, ja już nie dopłacam do brunoxa (używałem to i to)
Terminator3 Napisano 26 Września 2010 Autor Napisano 26 Września 2010 Dzięki za pomoc jestem bardzo poczatkujący to mój pierwszy taki rower . Dziękuje za pomoc . Pozdr. A tak jeszcze z ciekawości jezeli będę używał Brunoxa co jazdę na ile mi on wystarczy ??
Earl Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Ja używałem co jazdę ( takie małe psiknięcie żeby syf z uszczelek wyszedł) i starczył mi prawie na cały sezon, a duro chodziło ładnie .
Toluz Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Brunox buteleczka 65 ml mi starcza na sezon.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.