19MICHELIN93 Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 Witam Zastanawiałem się nad przechowywaniem moich rowerów. W mieszkaniu 2 rowery zajmują mi trochę miejsca dlatego zastanawiam się czy nie trzymać ich na balkonie. Jednak powstaje problem o nazwie zima. Czyli śnieg, wilgoć co może spowodować rdzewienie. Dla tego zastanawiam się nad kupnem peleryny, lub pokrowca na rower. Wpadła mi ostatnio w ręce ulotka firmy zator. Wiecie może coś na temat tej firmy, lub najlepiej tego produktu: http://www.zator.com.pl/sklep/pokrowce-rowerowe/pelerynka-na-rower.html Z góry dzięki
Miecho87 Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 Nie wiem czy jakikolwiek pokrowiec do przechowywania roweru na zewnątrz jest dobry. Wilgoć i tak przepuści choćby przez zamki, a jej uchodzenie będzie utrudnione i skroplona będzie się osadzać na rowerze.
lajtspid Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 Wpadła mi ostatnio w ręce ulotka firmy zator. Zatorski mieszka w miasteczku Zgierz tuż pod Łodzią więc pewnie firma też ma tam siedzibę. Podjedź i pomacaj towar osobiście. Ja żadnego swojego roweru nigdy w życiu nie wystawiłbym na balkon, nieważne czym miałby być opatulony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.