Skocz do zawartości

[przerzutka przód] Jaką wybrać do Poisona Arsena AM

MonoVan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem stara przerzutka nie pasuje do ramy jest stara [z grupy acera] więc szukam jakiejś kompatybilnej z ramą poison arsen am

BTW Mam jeszcze jeden problem na przełożeniach tylnych od mniej więcej 4-8 przeskakuje mi łańcuch (napęd 9 biegowy) w serwisie powiedziano mi że to właśnie przez tą przednią przerzutke, ale jak zawszę wolę się upewnić. Jakieś sugestie? robi się tak zawsze nie ważne na jakim biegu mam przód.

przerzutka przednia musi mieć tą samą średnicę obejmy i takie samo prowadzenie linki, innych warunków nie ma. pierwsze oznacza że kupujesz przerzutkę z obejmą odpowiedniej śrenicy (starsze rozwiązanie) lub przerzutkę z mocowaniem 34.9 i redukcjami (nowsze rozwiązanie); co do ciągu linki to starsze przerzutki mają albo górny albo dolny ciąg (starsze rozwiazanie) albo są z oboma opcjami (nowsze rozwiązanie).

przerzutki typu top swing do niedawna dostawały szybciej luzow niz standartowe.

nie wiem dlaczego złe wyregulowanie przerzutki przedniej miałoby upośledzać zmianę biegów z tyłu, co najwyżej na niektorych przełozeniach z tyłu łancuch bedzie ocierał o prowadnicę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...