Skocz do zawartości

[Wspólny wypad do Wisły]Salmopol i Kubalonka do zdobycia - szybka decyzja :)

ursusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro wybieram się zdobyć Salmopol i Kubalonkę.Wyjazd jutro z Katowic pociągiem o 7:22 do Łodygowic,potem asfaltem w kierunku Szczyrku,reszta jak w temacie.Powrót pociągiem z Wisły Uzdrowisko.Może jest ktoś chętny ?.Pozdro.

Napisano

Trudno,byłem sam.Salmopol to pryszcz w porównaniu do Kubalonki od strony Czarnej :icon_mrgreen:.Oj dała mi ta górka niezle popalić,ale za to zjazd do Wisły zajefajny,nowy asfalt,tylko że w jednym miejscu trwają prace drogowe.

Napisano

Trudno,byłem sam.Salmopol to pryszcz w porównaniu do Kubalonki od strony Czarnej :).Oj dała mi ta górka niezle popalić,ale za to zjazd do Wisły zajefajny,nowy asfalt,tylko że w jednym miejscu trwają prace drogowe.

Ja byłem tam jakoś na początku września i na zjeździe mało brakowało a było by bummmm !!! Za jednym z zakrętów tymczasowa sygnalizacja świetlna (coś tam robili) i akurat trafiłem na czerwone światło, kilka samochodów i ostatni Ford Transit . Wyhamowałem z może 10cm od niego. Aż się spociłem a było zimno. Wyobrażałem sobie jak taranuje mu tylne drzwi i sprawdzam co ma na pace. :blink:

Na drugi dzień kupiłem kask . :)

Napisano

Sygnalizacja nadal tam jest,widocznie jeszcze wszystkiego nie zrobili.Ja również kupiłem sobie kask,dzisiaj właściwie byłem w nim pierwszy raz :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...