bartosz1996 Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Może mi ktoś napisać jakiego bidonu używa, podać opinię o nim i wskazać jakiś sklep internetowy czy aukcję na allegro. Mam zamiar kupić bidon bez koszyka. Oczywiście żeby dobrze wyglądał. Mój wcześniejszy był dobry(0,7l) lecz było czuć korkiem od zatyczki(ta guma do zamykania była taka dziwna i źle smakowała) Chcę wydać na bidon nie więcej niż 50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeq Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ja mam dwa bidony scotta (link), wizualnie mi się podobają a jako bidon spisują się przyzwoicie, chyba niczym się nie różnią od wielu innych, tańszych (jednak te mi się spodobały, no to wziąłem ) mam wersję 0,7, kupiłem za 20zł od sztuki skoro chcesz na jeden bidon przeznaczyć 50zł to może napisz, czego oczekujesz (np. jakiś termiczny, jakoś specjalnie wyprofilowany czy coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Zapobiegajac mnozacej sie liscie piszacych posty o swoich bidonach, zamykam temat. W tej cenie miesci sie chyba 99% bidonow dostepnych na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.