Skocz do zawartości

[rower] Pomoc w decyzji jaki rower

bogas33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Na forum jestem od niedawna. tzn mam konto już jakiś czas ale postanowiłem aktywnie włączyć się w życie forum.

Mam do was pytanie co byście zrobili mając 4-5 letniego Krossa SFX-250 [ciężki amortyzowany cross]który się sypie między innymi suport, koło łapie 8 a ja chciałbym jeździć całorocznie na rowerze po mieście. Czy pomyśleć nad kupnem taniego holendra i go dopieszczać czy pomyśleć nad składaniem z części. Zaznaczę, że zależy mi na rozwiązaniu możliwie tanim. Miałby ten rower służyć do wygodnej jazdy na codzień po mieście i może czasem jak pogoda dopiszę jakaś wycieczka za miasto do lasu na grzyby. Czy może po prostu warto dokończyć tego Krossa a w między czasie zabrać się za zbieranie na holendra, czy warto naprawiać ten rower jakimś tanim sumptem ? Moja wiedza jeśli chodzi o rowery nie jest duża ale uważam że warto ją poszerzyć :thumbsup:

Może znacie jakieś Ciekawe pdf'y co do techniki rowerowej, jakieś poradniki...?

Napisano

Tak chodzi o ten sprzęt tylko w czerwonej kolorystyce... Kupowany był bo był tani i firma znana tak że części było ożna dostać... zeby nie był taki 100% marketowiec :) Problem, że ten sprzęt właśnie mam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...