bogas33 Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 Witam, Na forum jestem od niedawna. tzn mam konto już jakiś czas ale postanowiłem aktywnie włączyć się w życie forum. Mam do was pytanie co byście zrobili mając 4-5 letniego Krossa SFX-250 [ciężki amortyzowany cross]który się sypie między innymi suport, koło łapie 8 a ja chciałbym jeździć całorocznie na rowerze po mieście. Czy pomyśleć nad kupnem taniego holendra i go dopieszczać czy pomyśleć nad składaniem z części. Zaznaczę, że zależy mi na rozwiązaniu możliwie tanim. Miałby ten rower służyć do wygodnej jazdy na codzień po mieście i może czasem jak pogoda dopiszę jakaś wycieczka za miasto do lasu na grzyby. Czy może po prostu warto dokończyć tego Krossa a w między czasie zabrać się za zbieranie na holendra, czy warto naprawiać ten rower jakimś tanim sumptem ? Moja wiedza jeśli chodzi o rowery nie jest duża ale uważam że warto ją poszerzyć Może znacie jakieś Ciekawe pdf'y co do techniki rowerowej, jakieś poradniki...?
Matti95 Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 Rozumiem, że to jest ten rowerek ?: http://www.cyclo-sport.lublin.pl/r_kross.php?id=11 Jak tak to już bym wolał poszukać coś innego... Jak mówisz że wolisz jeździć po mieście to poszukać coś właśnie do tej jazdy Bo ten to już w ogóle do niczego się nie nadaje pozdrawiam
bogas33 Napisano 23 Września 2010 Autor Napisano 23 Września 2010 Tak chodzi o ten sprzęt tylko w czerwonej kolorystyce... Kupowany był bo był tani i firma znana tak że części było ożna dostać... zeby nie był taki 100% marketowiec Problem, że ten sprzęt właśnie mam:)
Matti95 Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 A jeszcze jedno mam pytanie a ile masz do wydania?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.