robsonus Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam. WYlicytowałem rower author a gang oto link do aukcji: http://allegro.pl/author-a-gang-pi-em-i1229349793.html I tu nasuwa sie moje pytanie, chciałbym przerobić go na przerzutki jaki mechanizm korbowy zakupic do jego? Ile bym mniej wiecej potrzebował pieniedzy na zrobienie dobrego napędu z przerzutkami? Czekam na wasze opinie jestem nowy i nie bardzo sie znam:) Pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robsonus Napisano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2010 nikt nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Wrzuć zdjęcie tylnego koła aby można było zobaczyć jaka jest piasta. Na nowy napęd + przerzutki w miarę dobre licz się z kosztem około 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.