bumbolt Napisano 22 Września 2010 Napisano 22 Września 2010 Witam! Mam pytanie. Chodzi mi o rame a dokładnie o rozmiar. Chcę sobie kupic rame do dirtu, ale patrząc na sklepach internetowych ramy są tylko w rozmiarach 12',a problem tkwi w tym ze nie wiem czy nie jest dla mnie za mała poniewaz mam 190cm wzrostu ;/ jeśli wie ktoś? czy są takie ramy większe? chyba ze moge na takiej jezdzic ?? Bardzo prosze o jakieś info oraz rady!! Z góry Dziękuje!!
Lollex Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 jak do twojego wzrostu oscylowal bym w granicach 15-16" bo obawiam sie ze 14 bedzie mała. A do ilu ramka??
bumbolt Napisano 23 Września 2010 Autor Napisano 23 Września 2010 Wiesz na obecną chwile kwota ramki nie ma znaczenia ;p ale chodzi mi o to czy dostane taka ramke Darta Quinne w rozmiarze 15'-16' ???
C00BA Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 jezeli bedziesz na tym rowerze tylko skakal to 12' nawet powinna byc ok. Tutaj mozesz zapomniec o uniwersalnosci. Znam jednego goscia 2.03 i na bmx jezdzi, wiec
bumbolt Napisano 23 Września 2010 Autor Napisano 23 Września 2010 xD 2,03m na bmx?! pełen szacunek! to znaczy mam zamiar przede wszystkim na nim skakać, ale czasem jakby cos wypadło , zeby sie dało na nim gdzieś podjechać ;p ale skoro mówisz ze 12' wystarczy ;p poje jednak zobacze w jakimś sklepie na przymiar
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.