darty24 Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 W mojej korbie Truvativ FireX GXP(48-36-26) zęby na blacie i na średniej już kończą żywot. Pytanie moje jest takie: - czy mogę umieścić zębatki w konfiguracji 44-32-22? Nie wiem czy rozstaw otworów montażowych jest taki sam... Wynosi on dla dużej i średniej korony 105 mm a dla młynka ok 62 mm. Rozstaw liczę od otworu do otworu - nie przez oś suportu. Jeśli ktoś z was ma podobną korbę proszę o przybliżony pomiar rozstawu otworów w koronkach. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 104 i 64. Tak to standard na 4 śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Dzięki za info. Pzdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.