kavillock Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 co w wigry jest - wolnobieg czy kaseta, i czy z jednobiegowego mogę przerobić na 3/5 biegowy, bez wimiany torpeda, czy to jest niemożliwe ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focus25 Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Taki temat już był wielokrotnie, skorzystaj z wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Tak możesz przerobić - wymieniając piastę na wielobiegową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavillock Napisano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ok ale nigdzie nie znalazłem 2 części pytania - i czy z jednobiegowego mogę przerobić na 3/5 biegowy, bez wimiany torpeda, czy to jest niemożliwe ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ale co Tobie chodzi - musisz wymienić piastę niezależnie czy na kasetową, wolnobiegową czy planetarną, więc o chyba logiczne, że obecność torpeda, będzie zależeć od nowej piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavillock Napisano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2010 miałem nadzieje że nie trzeba wymieniać piasty, coż, chyba będę musiał zainwestować te pare groszy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Może nie trzeba - wymyśl jak do tej zainstalować jakikolwiek system zmiany biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.