Skocz do zawartości

[rower] autho a gang

robsonus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem nowym uzytkownikiem forum i zaraziłem sie od niedawna jazdą rowerami:) Zakupiłem taki rower authora wiem ze nie jest to jakas bestia warta 3000zł ale mi wystarczy do rekreacyjnej razdy w terenie:)

oto link do rowerku

http://allegro.pl/item1229349793.html

I tu nasuwa sie moje pytanie jaki kupic do jego suport? I jesli chciałbym zrobic w nim przerzutki w miare dobre ze wszystkim ile by mnie to kosztowało? Nie dysponuje duzym budżetem, Ogolnie co sadzicie o rowerku? z tego co sie orientuje to jest w miare przyzwoita firma:) Czekam na waszą pomoc Pozdro;)

nikt sie nie wypowie?

Napisano

Za szybko kolego. Skoro temat nie został przeniesiony to odpowiadam. A-gang jak dla mnie poezja(sam mam),ale lakier to istna tragedia. Nawet oklejenie taśmą nic nie dało. Napęd to możesz wstawić co chcesz w zależności ile masz pieniędzy. Nie podałeś kwoty jaką dysponujesz,nie otrzymałeś pomocy.

Podaj kwotę i jak chcesz jeździć. Zauważyłem pewną nie konsekwencję,bo piszesz o rekreacyjnej jeździe w terenie,a kupiłeś p.m.'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...