Gość Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 (edytowane) Dziś skradziono pod bankiem na Puławskiej rower Kona Hoss 20'' nie wiem co mam napisać amor Tora 85-130mm hamulce XT tarcze (same tarcze XTR) korba SLX manetki Sram X7 przerzutka Tył X9 koła na piastach XT siodło WTB zgłoszono na policji album ze zdjęciami na http://www.facebook....100001273627065 Edytowane 17 Marca 2011 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 jak pod bankiem to na pewno jest jakaś kamera monitoringu, spróbuj nakierować policję na ten trop bo sami na to nie wpadną, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 album ze zdjęciami na http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=24883&id=100001273627065 Aby wyświetlić tę stronę, musisz się zalogować. Nie każdy ma konto na assbooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Zawartość chwilowo niedostępna Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) Przepraszam wszystkich juz link powinien działać http://picasaweb.goo...naHossKradziez# był monitoring, widziałem zdarzenie na kamerze, 8 radiowozów było strzeżone i monitorowane miejsce. Siedziba banku PKO gdzie pracuję. Gratuluję ochronie Edytowane 22 Września 2010 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freeriderhot Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ładna,szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Ładna,szkoda. szkoda szkoda. Cały czas postępowanie idzie, mają twarz i dokładnie ja widać z kamer. Może gdzieś na czymś innym wpadnie, nie chodzi o mój rower (emocje już opadły), ale o to że kradnie nie tylko mi. Bardziej mnie wku... że są ludzie co kupują kradzione i się cieszą, że taniej mieli. Edytowane 14 Grudnia 2010 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 przeglądaj regularnie portale aukcyjne allegro ebay i inne. może wystawi nie zdając sobie sprawy że przeglądasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wątpię, mnie ukradli 5 rowerów i żadnego nie znalazłem na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dzwoniłem dziś na policję. Postępowanie idzie cały czas. Szczegółów nie chcieli podać. Na nagraniu ryja kolesia widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi