moznaitakk Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Jak zie ubieracie zima na rower ? Ja jeszcze w zimę nie jeździłem i nie mam bladego pojęcia jak się ubrać na rower w zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 poczytaj tematy działu, ubiór zimowy był przerabiany wiele razy, albo ogólnie albo szczegółowo, co do poszczególnych części garderoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moznaitakk Napisano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ale mi chodzi o to jak sie wy ubieracie czy w specjalne spodenki jakaz gruba kurtke czy jak ? Jak pisalem wczesniej nie mam o takim ubiorze zielonego pojecia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ale mi chodzi o to jak sie wy ubieracie czy w specjalne spodenki jakaz gruba kurtke czy jak ? Jak pisalem wczesniej nie mam o takim ubiorze zielonego pojecia . Czy to naprawdę tak trudno wpisać "zima" w wyszukiwarce? http://www.google.pl/cse?cx=partner-pub-0834768945443082%3Aon1223f81ru&ie=ISO-8859-2&q=zima&sa=Szukaj&siteurl=www.forumrowerowe.org%2F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No dobra, skoro juz wszystko zostalo wyjasnione to zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.