Tankian Napisano 19 Września 2010 Napisano 19 Września 2010 Hej, Chciałem przedstawić mój rower. W najbliższym czasie do wymiany pedała na CB (te nowe na igłach,) potem amor (durin albo fox rlc) no i może za parę lat jak uzbieram trochu siana rama A w między czasie wskoczą pewno alu śrubki i lżejsze zaciski. W tej chwili wygląda to tak: (Stery i tarcze hamulcowe katuje stare, nowe wskoczą pewno na wiosnę) Bar Ends: (Rogi) - Boplight 53g Bottle Cage: (Koszyk na bidon) – Zefal 37g Brake (Front): (Hamulec przedni) – Avid Juicy Ultimate 256g - Rotor - Ashima 160mm 85g* Brake (Rear): (Hamulec tylny) – Avid Juicy Ultimate - 260g - Rotor – Ashima 140mm 67g* Cables: (Pancerze i linki) – Accent 60g* (waga przybliżona) Cassette: (Kaseta) - Shimano XTR M-970 11-32 - 222g* Chain: (łanńuch) – KMC X9SL - 244g* Crankset: (Korby) - Shimano XTR FC-M970 - 779g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) - Shimano XT FD-M750 34.9 - 126g* Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) - Shimano XTR RD-M972 - 179g Fork: (Widelec) - Rock Shox Reba SL 2006 - 1681g (razem z gwiazdką) Frame: (Rama) - Kinesis Maxlight XC2 - 1600g* Grips: (Gripy) – Author (cut) - 18g* Handlebar: (Kierownica) - Boplight - 149g Headset: (Stery) - MORTOP eight5 85g* Pedals: (Pedały) - Shimano M-520 - 377g* Seat: (Siodło) - Selle Italia SLK - 236g Seatpost: (Sztyca) – Accent Titan Carbon - 174g* Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) - noname - 21g Shifters: (Manetki) – Shimano XTR SL-M970 - 241g Skewers: (Zaciski koł) – Shimano Deore - 124g Stem: (Mostek) - Boplight - 134g Tire (Front): (Opona przednia) - Schwalbe Rocket Ron Evo 1,85" - 365g Tire (Rear): (Opona tylna) - Schwalbe Rocket Ron Evo 1,85" - 378g Top Cap: (Top cap) - ? 5g Tubes: (Dętki) - NoTubes Sealant - 160g Wheel Front: (Koło przednie) 1448g (przód+tył+taśma+wentyle) -Hub: (Piasta) - FRM FL-M Team Disc -Rim: (Obręcz) - No Tubes ZTR Olympic -Spokes: (Szprychy) - DT Aerolite -Nipples: (Nyple) – alu -Rim tape: (Opaska) - FRM 7g -NoTubes Valve – 7g Wheel Rear: (Koło tylne) -Hub: (Piasta) - FRM FL-M Team Disc -Rim: (Obręcz) - FRM FL-M Team Disc -Spokes: (Szprychy) - DT Aerolite -Nipples: (Nyple) - alu -Rim tape: (Opaska) - FRM 7g -NoTubes Valve – 7g Misc: (Pozostałe) - śrubki do tarcz hamulcowych 24g, śruby zacisku hamulca 20g razem: 9606 (waga pancerzy przybliżona zapomniałem zważyć przed założeniem) Waga z ' * ' pochodzi z galerii LB Co do wagi ramy to jest to waga katalogowa, niestety nie miałem jeszcze okazji samemu zważyć ramy. Mam nadzieję, że nie pomyliłem się w dodawaniu Cytuj
1415chris Napisano 19 Września 2010 Napisano 19 Września 2010 A zdjecia...? Troche ten lancuch za lekki ci wyszedl Cytuj
Tankian Napisano 19 Września 2010 Autor Napisano 19 Września 2010 (edytowane) A zdjecia...? Troche ten lancuch za lekki ci wyszedl Haha fakt 244g miało być, już poprawiam edit: Łeee... czemu nie mogę edytować pierwszego posta...? W takim razie proszę któregoś z modów o zmianę wagi łańcucha na 244g a całościowej wagi na 9606g Fotki zrobię jak dorwę jakiś aparat Mam takie coś ale to jeszcze na starych kołach i ze starym napędem. Edytowane 19 Września 2010 przez Tankian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi