YgreK Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Jakie nogawki polecacie mi kupić? Nie mam długich spodni rowerowych, ani też funduszy, żeby je kupić. W takim wypadku czy nogawki są dobrym rozwiązaniem? Jeśli tak, to które będą dobre i ciepłe? Muszę wybrać wersję oszczędnościową, bo nie uzbieram więcej jak 50-60zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Polecam markę BCM Novatex. Zaopatruję się tam bo towar mają dobrej jakości, a i ceny (porównując z konkurencją) całkiem przystępne. Swoją drogą mam też bardzo blisko, jednak jak dodasz te parę PLN za przesyłkę to i tak wyjdzie taniej niż kupowałbyś nogawki ze znamy logo. Nogawek mają dwa rodzaje, podaję link do jednych z nich (ocieplane), cena 40zł - ich używam i jestem zadowolony, nieocieplane są za 35zł. http://www.sklep.bcm...ane_czarne.html Nie dojrzałem, ale widzę, że także jesteś z Poznania Tylko jechać i przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIDELEC Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 do jakiej temperatury nadają się te ocieplane nogawki ? Do jakiej temp. będzie jeszcze jako taki komfort cieplny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Zamiast nogawek polecam To w podobnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 do jakiej temperatury nadają się te ocieplane nogawki ? Do jakiej temp. będzie jeszcze jako taki komfort cieplny ? rozsadnie do ok 8-10*C, choc to tez zalezy, czy jezdzisz powoli w lesie, czy ostro pocinasz na szosie, tak, czy siak sa i tacy, co cala zime potrafia w nich zrobic z termoaktywnymi kalesonami, ale tego oczywiscie nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 z termo kalesonami do 0 spokojnie można w takim czymś się poruszać. Ale oczywiście trzeba cały czas kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKSUSqq Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 ja własnie kupiłem takie http://allegro.pl/mareto-801-nogawki-rowerowe-windtex-i1517306752.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 To temat z września 2010 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ja własnie kupiłem takie http://allegro.pl/mareto-801-nogawki-rowerowe-windtex-i1517306752.html No to może jakaś mała recenzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.