Skocz do zawartości

[nogawki] Jakie do 60zł?

YgreK

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie nogawki polecacie mi kupić? Nie mam długich spodni rowerowych, ani też funduszy, żeby je kupić.

W takim wypadku czy nogawki są dobrym rozwiązaniem?

Jeśli tak, to które będą dobre i ciepłe? Muszę wybrać wersję oszczędnościową, bo nie uzbieram więcej jak 50-60zł.

Polecam markę BCM Novatex. Zaopatruję się tam bo towar mają dobrej jakości, a i ceny (porównując z konkurencją) całkiem przystępne. Swoją drogą mam też bardzo blisko, jednak jak dodasz te parę PLN za przesyłkę to i tak wyjdzie taniej niż kupowałbyś nogawki ze znamy logo.

Nogawek mają dwa rodzaje, podaję link do jednych z nich (ocieplane), cena 40zł - ich używam i jestem zadowolony, nieocieplane są za 35zł.

http://www.sklep.bcm...ane_czarne.html

Nie dojrzałem, ale widzę, że także jesteś z Poznania :thumbsup: Tylko jechać i przymierzyć.

do jakiej temperatury nadają się te ocieplane nogawki ? Do jakiej temp. będzie jeszcze jako taki komfort cieplny ?

rozsadnie do ok 8-10*C, choc to tez zalezy, czy jezdzisz powoli w lesie, czy ostro pocinasz na szosie, tak, czy siak sa i tacy, co cala zime potrafia w nich zrobic z termoaktywnymi kalesonami, ale tego oczywiscie nie polecam :P

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...