Skocz do zawartości

[buty] jakie do 300zł

netta1987

Rekomendowane odpowiedzi

witam w obliczu nie uchronnego końca istnienia moich sh m86 szykuje się do zakupu nowych butów i yu mam do was pytanie jakie do 300zł jeśli możecie to prosił bym z linkiem gdzie są w rozmiarze 45 dla sh tj. 28-28,5cm wkładka od razu piszę że więcej nie chce 86 bo w nich siatka jest słabej jakości i po 2 latach mam ser z butów myślę nad m123 ale nie wiem czy nie brać scotta pro.

Zastosowanie: maratony

cena max:300

Sprawa jest prosta....allegro.pl a co do doradzania jakie masz kupić to każdy bedzie mówił co innego,wytrzymałość butów zależy przede wszystkim od warunków atmosferycznych w jakich jeździsz.Ja osobiście jeżdżę w shimano SHM080 i sobie chwale,trzeci sezon.Może masz mole albo myszy w domu i dlatego twoje wyglądają jak ser szwajcarski.

• Mod Team

http://www.cyklotur....3010717&WSZDZ=T

Są w promocji, bierz bo warto. W stosunku do 086 mają mniej siateczki w okolicach palców przez to sie mniej rozciągają i są trwalsze. Wentylacja ,sztywność zadowalająca. Nie jest to niestety but na mrozy. Ale nie ma butów na każdą porę roku. Poganiaj bo znikają promocje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...