Skocz do zawartości
  • 0

[katalog] Rowery z silnikiem spalinowym

Gość Skwarek

Pytanie

Napisano

Witam!

Poszukuję sklepów w którym można zamówić katalog rowerów z silnikiem spalinowym wraz z cennikiem. Rowery z silnikami elektrycznymi nie wchodzą w rachubę. Tylko spalinowe (sachs, honda itd). Ew wskazówki, namiary na filie producentów lub dodatkowe informacje będą mile widziane.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przepraszam za nowy temat ale niestety nie mam możliwości dopisania odpowiedzi na sugestię servismana. Tak wiec prosze o przeniesienie posta lub skasowanie poprzedniego tematu

Poszukuję firmy w której mógłbym zamówić katalog rowerów z silnikiem spalinowym. Ważne,żeby silnik był spalinowy, był integralną częscią roweru tak jak na załączonych zdjęciach.

Niestety strona zasugerowana przez servismana nie jest odpowiedzią na moje pytanie gdyż nie spełnia wymaganych założeń. Zamieszaczm przykładowe zdjęcia poszukiwanych rowerów. Jeśli jest firma która zajmuje się produkcją tego rodzaju maszyn to proszę o nazwy lub jakiekolwiek informacje.

Pozdrawiam

bn3250_1236954491.jpg

jk3148_1236954491_1.jpg.html

Napisano

Z tego co mi wiadomo firmy Sachs juz nie ma,została wykupiona przez Srama ale chyba juz wogóle nie robią tego typu napędów ale dla pewności lepiej zadzwonic "www.harfa-harryson.com.pl/new/kontakt/kontakt.php5" to jedyny przedstawiciel na polske więc powinni wiedziec.A co do napedu Hondy to "http://www.bimoto.pl/index.php?s=1" tutaj wszystko i na temat łącznie z cenami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...