Widlak1 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam. Czy któryś z kolegów lub koleżanek jechał/a szlakiem z prehyby do Rytra (niebieski szlak) jak ta trasa teraz wygląda ta trasa ile ma km. i czy są ładne widoczki z ego szlaku? Mieszkam niedaleko od prehyby i postanowiłem się w końcu na nią wybrać rowerkiem tylko nigdy nie jechałem tym szlakiem i dlatego pytam.z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryholandia Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam. Czy któryś z kolegów lub koleżanek jechał/a szlakiem z prehyby do Rytra (niebieski szlak) jak ta trasa teraz wygląda ta trasa ile ma km. i czy są ładne widoczki z ego szlaku? Mieszkam niedaleko od prehyby i postanowiłem się w końcu na nią wybrać rowerkiem tylko nigdy nie jechałem tym szlakiem i dlatego pytam.z góry dzięki za odpowiedzi. powiem krótko byłem tam 3 razy 2 razy w lecie i raz na wiosnę ten wypad wiosenny był nie udany ale tak na marginesie w skali 1-10 to daję 8 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.