Skocz do zawartości

[rower] Kupić czy złożyć?

misiaczka96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mam pojęcia co to za rower, ale wiem jedno- jak chcesz mieć rower dopracowany to tylko składak.

Wiem po sobie. Kupiłem w marcu półkowego CUBE LTD Pro (MTB). Dzisiaj z tego bike'a zostały mi przerzutki, siodło, mostek i kierownica (na wiosnę do wymiany). Cała reszta wraz z ramą poszła do piekła. Pewnie jestem jakimś skrajnym przypadkiem, delikatnie mówiąc :). Składając pewnie zapłacisz więcej, ale będzie w każdym detalu Twój :)

Napisano

Z tego co znalazłem to za cały rower płacisz 5000$ czyli na polskie ok. 15 500zł a za samą ramę dajesz 2500$ czyli ok. 7500zł.

Jak będziesz składał to oszczędzisz trochę na częściach, tzn. możesz brać słabsze lub wersje z poprzednich lat. Ale jak chcesz robić rower identyczny jak model seryjny to wyjdzie drożej.

Tak nawiasem mówiąc to naprawdę niezła maszynka: http://www.bike-trend.com/wp-content/uploads/2009/07/cove-shocker-09.jpg

Napisano

Jeśli to to ze zdjęcia to nie warto bo większość sprzętu z tego roweru już jest starszej generacji (boxxer, code,napinacz)  a  w dodatku za taką cenę . Glorki/Demówki/Sunday(e) zobacz sobie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...