Skocz do zawartości

Sobota 18.09.2010 ktos chetny ?

DEVILEK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie, ktos chetny na jutro do Przeczyc nad zalew ? Trasa przez Bedzin wioskami, powrot do ustalenia, ale planuje przez Bytom ...

Ja wyjezdzam z Dabrowki Malej, wiec np. w Sosnowcu moze sie ktos dolaczyc :D

Tempo rozne, nie szaleje, ale tez nie jade 15 km/h, chyba ze musze :)

Napisano

No szkoda bo pojechalem sam :) Wyszlo 80 Km z tego z srednia 23.9, czyli tak na spokojnie, bo bardzo roznie sie jechalo z gubieniem trasy ( wioski nie oznaczone ) ... Wycieczka ok, ale samemu ponad 50 Km to nudno.

Jesli masz jakas trase do objazdu to pisz.

Napisano

Mtb, ale jezdze i asfaltem i innymi drogami. Wlasciwie wszedzie, gdzie da sie wjechac i przejechac :) I moze przejdziemy na pw, bo zrobil nam sie temat prywatny, chyba ze administracja nie ma nic przeciwko.

Napisano

Witaj Devilek.Tak się składa że również mieszkam na Dabrówce Małej.Jak chcesz to możemy się kiedyś umówić na wspólny wypadzik.Pozdro.

Napisano

Jestem za :) Jezdze codziennie, godziny rozne w zaleznosci od tego jak pracuje. Glownie jednak w tygodniu wyjazdy pod wieczor, kolo 18. Gdzie dokladnie mieszkasz ? Ja na normie, ul. Wiertnicza.

Napisano

Ja na Pogodnej.W adresie mam K-ce 15 czyli Dabrówka Mała,ale potocznie mówi się że za wiaduktem to juz Burowiec.Ja pracuję tylko na ranną zmianę,od 16-tej właściwue mam czas.W najbliższą sobotę wybieram się z kumplem w góry,jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam.

Napisano

Dojazd pociągiem,tak w każdym razie planujemy aby więcej czasu spędzić w górach.Nie mamy jeszcze sprecyzowanej trasy,póki co rozważamy różne warianty :D.Jakby co to się jeszcze odezwe.Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...