Skocz do zawartości

[obrecze] cos w miare taniego do XC. Pilne!

piotrek2703

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Rowerzystow.

Dzis sie niose do Was z pytaniem.

Albowiem moj tylny alexrims xc44 dostal czyms w bok i jest nie do odcentrowania musze zmienic obrecz.

W skromnym sklepiku dostane: Alexrims Supra BH i Alexrims Dp 20 Disc.

Nadmienic chce, ze chodzi o obrecz 32otwory, najlepiej przystosowana tylko pod tarczowki.

Czy ktoras z wyzej wymienionych bedzie sie nadawac? Czy moze cos innego zamowic?

Jezdze XC, czasem mocniejszym, czasem lzejszym :D

Pozdrawiam!

Napisano

Ja mogę Ci szczerze polecić obręcze accent Generation-XC - KLIK

tanie jak barszcz, 32 otwory pod tarcze i przede wszystkim wytrzymałe wbrew obiegowej opinii. Jeżdżę na tej obręczy ostre XC - strome zjazdy z dużą ilością kamieni i jak na razie po przejechaniu 1k km nie ma żadnego bicia. Jestem bardzo zadowolony. Znajomy na obu kółkach z piastami XTR targa na tych obręczach maratony i sobie chwali.

Napisano

XxUzixX - właśnie dlatego że to mavic poskładałem kółko na obręczy accenta, bo jeśli uszkodzę obręcz to nie będę po niej płakał i za grosze wymienię na nową :)

Napisano

podszedlem tak samo, kupilem generation XC (na przod wsadzilem 117:/ i teraz mnie przerazil kolega wyzej...).

53zl katalogowo oraz niska waga, powoduje ze mozna zlozyc na tym calkiem dobre kolo w jeszcze lepszej cenie.

Profil oraz material sa b. dobre i nie sadze by mogla sie pode mna zlozyc...

Tobie tez polecam;)

Napisano

Nie masz co płakać, na XM117 Disc przejeździłem wiele tysięcy kilometrów i nie mogę im nic zarzucić. Fakt większość to asfalt ale nawet na asfalcie obręcze dostają nieźle po tyłku od tych naszych dziur. Moja była także na przodzie. Nie są kapslowane, nie są z Mextalu, nie są spawane ale mimo to warto je rozważyć bo stosunek ceny do wagi jest świetny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...