aress124 Napisano 17 Września 2010 Napisano 17 Września 2010 Witam. Od zakupu roweru, przy pedałowaniu do przodu coś stuka chyba w suporcie.Może ktoś z was też miał taki problem i wie jak temu zaradzić? Ja jestem zielony w tych sprawach, może tam trzeba coś dokręcić? http://www.youtube.com/watch?v=I54tSy0YDp8 nagrałem filmik, może ułatwi rozwiązać ten problem. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
seker1995 Napisano 17 Września 2010 Napisano 17 Września 2010 Jak dla mnie to słychać jakiś dźwięk uderzania/zahaczania dwóch metalowych rzeczy ..... Skoro dzieje się to przy kręceniu to prawdopodobnie łańcuch Tylko pytanie czemu w takim razie nie strzela kręcąc też w tył.... Najlepiej wsłuchaj się skąd dochodzi dźwięk i sprawdź czy nic tam nie ociera. Uważaj, bo dźwięk może być przenoszony przez ramę i może się wydawać, że dochodzi skąd inąt. P.S. A tak to bez zobaczenia na real to ciężko powiedzieć co to może być ..... Nie jest to raczej jakiś charakterystyczny dźwięk dla określonego elementu/jego wady. No chyba że ktoś miał identyczny problem Pozdrower!
aress124 Napisano 17 Września 2010 Autor Napisano 17 Września 2010 Już działa pieknie było źle przykręcone koło od naciągacza. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.