Vello Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Witajcie, Postanowiłem zakupić poważniejszy sprzęt na co dzień i do rajdów. Ponieważ słyszałem różne opinie na temat kellysa i nic na temat cube, chciałem się poradzić forumowiczów co wybrać. Jestem zdecydowany na jeden z tych dwóch modeli, kwestia tylko który. Specjaliści od sprzętu niech porównają specyfikacje (ja umiem czytać nazwy modeli, ale nie wiem które są lepsze, nie mam czasu na tyle studiowania tematu - proszę więc o pomoc w tej kwestii) i doradzą. Chętnie przeczytam każdą opinię. To będzie mój pierwszy full. Do tej pory tylko hardtaille. Chodzi o modele: KELLYS SLASH albo CUBE STEREO ( http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=44302 ) Pozdrawiam wszystkich, Kuba
MonoVan Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 weź swojego imiennika, kellys to słaba marka
maciej1408 Napisano 17 Września 2010 Napisano 17 Września 2010 Do cube nic nie mam.. Ale moge Cię jedynie ostrzec przed kellysem bo to najgorsze co może być więc bierz Cube
Vello Napisano 17 Września 2010 Autor Napisano 17 Września 2010 Dzięki za ostrzeżenia, wezmę je do serca. Nie pytam o co konkretnie chodzi bo sporo jest o tym na forum. Chyba faktycznie zdecyduję się na CUBE. Pozdrawiam PS. Jeśli ma ktoś jakieś konkretne info (tzn. porównanie elementów tych dwóch modeli) to byłoby fajnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.