TomiDNB Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Czy miał ktoś do czynienia z tym rowerem bądź sprzedawcą, co o nim myślicie? Jakie są wasze opinie? Link do aukcji
jasskulainen Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 ten rower to pojedynczy egzemplarz zlozony przez sklep corratecow duzo widac na ulicach ,maratonach raczej nie slyszalem narzekan
bloom Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Zawsze możesz zadzwonic do eurobika i spytac się o seryjne xvert motion. Wiadomo wtedy większośc części będzie z niższej półki. Jestem posiadaczem xverta z 2009. Kupiłem go równo rok temu tyle ze za 1600 zlotych edit Dla mnie rower był wystarczający. Niestety apetyty rośnie w miarę jedzenia. Co do ramy to chyba nie różni się od modelu 2009 niczym oprócz malowań. Waga jest porównywalna z bowem
enussss Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 za ta cene mozna zlozyc cos lepszego z uzywek, corratec to swietna firma. ale ten akurat egzemplarz ramy jest ciezki wazy az 1,9kg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.