PROomnix Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Siemka Byłem dzisiaj w sklepie rowerowym i były różne promocje i fajne rowery chodzi mi o to który z rowerów jest lepszy -Unibike Fusion -Dominator Ottama < Chyba Olpran MARKA - KTM Chicago - MBIKE Renegade - KTM Tuxon - Merida Matts TFS - Merida Matts 40-v - Kellys Salamander - Kellys Spider Nie podaje Linków bo nie kupuje z allegro PS : Nie pisać do ilu zł chcesz rower itp. < Proszę o nie pisanie. Proszę o szybką pomoc! PLIS
PROomnix Napisano 16 Września 2010 Autor Napisano 16 Września 2010 HALO POMOCY! ;/ już dzisiaj mogę kupić rowerek PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!
Pytko Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Jeśli merida TFS to powiedz konkretnie która. Tfs 100(rocznik 2010) gorsza od KTM chicago. ale tfs 400, 500, 700, 800 sporo lepsze ale droższe.
ursusek Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Co za debilne pytanie jaki rower wybrać ?.Przecież każdy napisze co innego i nadal nie będziesz wiedział co kupić.Kup taki jaki Ci się najbardziej podoba i sprawa załatwiona.Pozdro.
Batman Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Ja wiem! Ja Ci pomogę! Zawężę Ci wybór - najlepiej będzie jeśli kupisz któryś z tych rowerków: -Unibike Fusion -Dominator Ottama < Chyba Olpran MARKA - KTM Chicago - MBIKE Renegade - KTM Tuxon - Merida Matts TFS - Merida Matts 40-v - Kellys Salamander - Kellys Spider A tak na serio to przy takim rozrzucie i zerowej informacji o specyfikacji musisz poradzić sobie sam Proszę o nie pisanie. Ok, już nie będę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.