Skocz do zawartości

[sklep] Gdzie kupić rower w Poznaniu?

atomic

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie uczestników forum!

Chciałbym zasięgnąć rady w sprawie zakupu roweru. Do jakiego sklepu na terenie Poznania lub okolic najlepiej się udać? Oczekuję przede wszystkim fachowej pomocy w doborze odpowiedniej ramy przy zachowaniu właściwej sylwetki. Nie znam się na rowerach i generalnie celować będę w markę Author ponieważ jestem zadowolony z jakości egzemplarza, który posiadam.

pozdrawiam

Tomek

Napisano

Także zdecydowanie polecę Cyklotur. Zakup roweru to jedno, jednak później w razie jakiś problemów (odpukać) można liczyć na fachową pomoc.

U konkurencji, albo pracują przypadkowi ludzie z ulicy, którzy z rowerami mają bardzo mało wspólnego, albo nie ma wyboru, albo też są zbyt wysokie ceny. Także z czasem można bardzo szybko zniechęcić się do pedałowania.

Uważam Cyklotur za optymalny wybór :)

Napisano

U konkurencji, albo pracują przypadkowi ludzie z ulicy, którzy z rowerami mają bardzo mało wspólnego

Co jak co ale nie spotkałem jeszcze w żadnym rowerowym kogoś przypadkowo tam pracującego.

Napisano

Uwierz mi, że masz szczęście. Nie mówię o jednorazowym pobycie w sklepie, mam cały czas na myśli powiedzmy regularne odwiedzanie sklepu. Tylko do Cykloturu mam pewne zaufanie. Obsługa np. w serwisie Eurobike i kompetencja serwisantów woła o pomstę do nieba.

Nie wiem jakie Ty masz sklepy na myśli, może być tak, że zaopatrywałeś się w tych samych co ja, jednak obsługiwali Cie inni sprzedający :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...