Skocz do zawartości

[Maraton] Bike Cross Puszcza Zielonka 26.09.2010

anka93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mi niestety strzelił łańcuch na 52 km i 10 min czekałem aż ktoś mi pożyczy spinke , kolejne 5 min naprawiałem łańcuch , więc straciłem jakiekolwiek szanse na dobre miejsce lub czas :/

A sama trasa bardzo mnie się podobała , a w szczególności dziewicza góra .

A co do objazdu w niedzielę to też jestem chętny :)

Napisano

Ma ktoś z GPS'a chętnie się wybiorę na objazd tyle że nie wiem czy w niedziele będę miał czas. A tak "pożyczę" sobie ślad i jak znalazł będzie można wyskoczyć w wolnej chwili.

Pozdrawiam

Maks

Napisano

twmax - ja mogę zrobić. Mam w telefonie (WM 6.1) program GPS Cycle Computer i mogę tam zrobić kml albo gpx. Czy taki format będzie Ci pasował?

Napisano

twmax - ja mogę zrobić. Mam w telefonie (WM 6.1) program GPS Cycle Computer i mogę tam zrobić kml albo gpx. Czy taki format będzie Ci pasował?

Jasne ... gpx jak najbardziej wtedy nic nie będę musiał konwertować ;)

Dzięki

Pozdrawiam

Maks

Napisano

Jakby cała wycieczka nie doszła do skutku to szkoda. Tak czy inaczej wybieram się do zielonki. Konkretnego celu nie ma :icon_confused: Kto chce to przyjedzie. Godzina 10.30 Źródełko na Malcie.

Napisano

O.Ż.K.J.P

Zająłem 4 miejsce w M2, o mały włos (2 min) i byłoby by pudło :D Może gdybym nie biegał dzień wcześniej i może gdybym wystartował przynajmniej z połowy sektora a nie z końca :icon_wink: Ale mam radochę! :whistling:

Numer startowy 20? Jeśli tak, to moja żona Ciebie ustrzeliła na fotce (ja jestem na drugim planie ;) ) Tutaj dać czy chcesz na @?

Napisano

stigzak

Z góry wielkie dzięki!

Adres @ wysłałem Tobie na priva ;)

Jakby ktoś miał jeszcze fotki z nr 19 i 21 to też bym poprosił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...