katorihanzo Napisano 27 Września 2010 Napisano 27 Września 2010 Mi niestety strzelił łańcuch na 52 km i 10 min czekałem aż ktoś mi pożyczy spinke , kolejne 5 min naprawiałem łańcuch , więc straciłem jakiekolwiek szanse na dobre miejsce lub czas :/ A sama trasa bardzo mnie się podobała , a w szczególności dziewicza góra . A co do objazdu w niedzielę to też jestem chętny
bloom Napisano 27 Września 2010 Napisano 27 Września 2010 Coś czuje, że zbuduje się niezła grupka Jak będzie wolne miejsce na kole to z chęcią się zamelduje
twmax Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 Ma ktoś z GPS'a chętnie się wybiorę na objazd tyle że nie wiem czy w niedziele będę miał czas. A tak "pożyczę" sobie ślad i jak znalazł będzie można wyskoczyć w wolnej chwili. Pozdrawiam Maks
wooki Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 twmax - ja mogę zrobić. Mam w telefonie (WM 6.1) program GPS Cycle Computer i mogę tam zrobić kml albo gpx. Czy taki format będzie Ci pasował?
twmax Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 twmax - ja mogę zrobić. Mam w telefonie (WM 6.1) program GPS Cycle Computer i mogę tam zrobić kml albo gpx. Czy taki format będzie Ci pasował? Jasne ... gpx jak najbardziej wtedy nic nie będę musiał konwertować Dzięki Pozdrawiam Maks
katorihanzo Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 to o której się spotykamy w niedzielę ?
jasskulainen Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 ja tez jestem chetny, musze tylko korbe zlozyc
bloom Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Jakby cała wycieczka nie doszła do skutku to szkoda. Tak czy inaczej wybieram się do zielonki. Konkretnego celu nie ma Kto chce to przyjedzie. Godzina 10.30 Źródełko na Malcie.
MaciejBrace Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Witam Jeśli mowa o niedzieli 2.X.2010 to raczej nie pojawię się - leżę w łóżku zwaliła mnie chyba grypa jelitowa lub jakieś zatrucie. MaciejB.
jasskulainen Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 mnie wlasnie tez chwycila grypa ostatnie ladne dni , a ja tydzien bez bike'a ; /
stigzak Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 O.Ż.K.J.P Zająłem 4 miejsce w M2, o mały włos (2 min) i byłoby by pudło Może gdybym nie biegał dzień wcześniej i może gdybym wystartował przynajmniej z połowy sektora a nie z końca Ale mam radochę! Numer startowy 20? Jeśli tak, to moja żona Ciebie ustrzeliła na fotce (ja jestem na drugim planie ) Tutaj dać czy chcesz na @?
wooki Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 stigzak Z góry wielkie dzięki! Adres @ wysłałem Tobie na priva Jakby ktoś miał jeszcze fotki z nr 19 i 21 to też bym poprosił.
anka93 Napisano 5 Października 2010 Autor Napisano 5 Października 2010 No właśnie, coś mało zdjęc! Jakieś linki macie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.