SajmonSzy Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Cześć. Przymierzam się do kupienia rękawiczek na zimę, jesień. Oczywiście z długimi palcami. Zastanawiałem się nad tymi (dobra cena i firma) : http://allegro.pl/fox-dirtpaw-rekawiczki-l-od-ss-leszno-i1210655918.html Co o nich myślicie? Używał ich ktoś? Są trwałe, wygodne itd.? I zależy mi na jeszcze jednym. Czy nadadzą się one również (sporadycznie) na skuter? Nie rozwijam skuterkiem jakiś zawrotnych prędkości. A jak uważacie, że to dziadostwo to może ktoś polecić jakieś dobre rękawiczki? Też w mniej, więcej tym przedziale cenowym? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woolfik Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Nie mam, ale to są typowe rękawiczki na cieplejszą pogodę - wierzch jest wykończony przewiewnym materiałem Ja póki co na chłody kupiłem sobie takie: Shimano Originals ale "w praniu" nie sprawdziłem, bo jest na nie zdecydowanie za ciepło, więc nie mogę polecić lub odradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jesli szukasz rekaiwczek zimowych to rozejrzyj sie tez za rekawiczkami do narciarstwa biegowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SajmonSzy Napisano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Czyli ogólnie tych rękawiczek z Foxa nie polecacie na Jesień/zimę? Bardziej mi zależy na jesień, bo na śnieg to tak mega sporadycznie się pojedzie. Ale na taką pogodę jak jest teraz - 15 stopni około. Możecie jakieś linki dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Na temperaturę 15 stopni nie trzeba specjalnych rękawiczek, wystarczą Ci zwykłe z długimi palcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.