nieborak Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 Chcę złożyć lekkie koła. Obręcze, szprychy i piasty moje. Gdzie w Poznaniu zrobią to porządnie?
berkas97 Napisano 13 Września 2010 Napisano 13 Września 2010 Ja w poznaniu zaplatałem na razie tylko w cykloturze na kwiatowej. Jako że u nich kupiłem części płaciłem 30 zł, jak ma się swoje części to płaci się 55 zł. Jestem bardzo zadowolony z tego zaplotu. Odradzam wszelkie intersporty, teraz by mi musieli chyba dopłacić, żebym się na nich zdecydował
Mod Team michuuu Napisano 13 Września 2010 Mod Team Napisano 13 Września 2010 Potwierdzam Cyklotur tylko ja na Ptasiej. Pytanie ilu tam jest mechaników i do którego koło trafi.
nieborak Napisano 13 Września 2010 Autor Napisano 13 Września 2010 No właśnie, rotacje chyba mają dużą. Wolałbym mieć pewność, że ten kto będzie zaplatał zrobi to porządnie. Też u nich raz zaplatałem jedno, ale prawie dwa razy cięższe od tego co teraz będzie. W sumie w porządku, po trzech latach raczej ósemki nie ma.
berkas97 Napisano 22 Września 2010 Napisano 22 Września 2010 Ja polecam serwis na kwiatowej, widziałem tam na razie tylko jednego serwisanta, ale gość jest świetny w swoim fachu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.